Versterking van monitoring en waarschuwing deze winter, Sichuan Forest Grassland Fire Prevention Situation is grimmig

People’s Network Chengdu 25 december (Zhu Hong) Op 23 december werd de Sichuan Forest Grasland Anti-blussing Fire Work Video Dispatching Meeting gehouden. Er wordt gemeld dat Sichuan in 1 januari 2021 een uitgebreid vuur zal binnendringen. In vergelijking met voorgaande jaren zijn de meeste provincies in Mingchun in het hele jaar serieus, Sichuan zal verborgen gevaren en sanering blijven uitvoeren, waardoor alle soorten risico’s uitgebreid worden ge?limineerd en de de hele dag een goede baan kan worden versterken Actieve verdediging.

In termen van verborgen gevaren zal Sichuan zich concentreren op de nieuwe verborgen gevaren van de oude verborgen ziekten en mogelijke ontwikkelingsgeneraties van het verleden, en blijven versterken van de bosboerderij, natuurlijke bescherming, de school, de school, de Mate, het onderhoud en Distributiefaciliteit, en het onderzoek en de sanering van het station en andere delen, het minimaliseren van veiligheidsrisico’s. Tegelijkertijd zal Sichuan de verborgen gevaren van transmissie- en variabele hoogspanningslijnen versterken, opnieuw uitgebreid de omringende beschermingsfaciliteiten van de transmissie- en distributiemateriaal te onderzoeken. Volgens de bepalingen van de Fire Free Isolation Belt, zullen sommige belangrijke gebieden ook bestuderen Specifieke maatregelen zoals windvrij weerssluiting. In termen van waarschuwing zullen het weer, bosgras, nood- en andere afdelingen op alle niveaus, bosgras, nood- en andere afdelingen de vergadering versterken, volledig meteorologisch bewakingsmateriaal gebruiken om een ??goede situatie te ontwikkelen, een goede baan in de monitoring, Waarschuwing en vrijgave van het bos grasland vuur, de eerste keer voor brandpreventie en arrestatie van nauwkeurige, wetenschappelijke vroege waarschuwingsinformatie.

Tegelijkertijd zal Sichuan het initiatief nemen om een ??goed werk van verborgen gevaren in het bos grasland te nemen, meteorologische omstandigheden te blijven grijpen en de wetenschappelijke regen, sneeuwval-operatie uit te voeren. Na het invoeren van de brandpreventieperiode, implementeert het ook de 24-uurs recht en het leidersysteem.

(Editor: Luo Wei, Bloomberg).